ERYETİŞ & BALKANLAR EĞİTİM KURUMLARI 2020 7. MAVİ ÇINAR ÖDÜLLERİ

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren okullarımızın (ilkokul, ortaokul ve liseler)  öğrencileri her yıl ülke düzeyinde bilim, sanat, edebiyat ve spor alanlarında başarılı çalışmaları ile öne çıkan kişi ve kuruluşları öğrenci, öğretmen ve velilerin oylarıyla belirlemektedir. Belirlenen kişi ve kuruluşlar “YILIN EN İYİLERİ” adı altında kamuoyuyla paylaşılmakta ve “MAVİ ÇINAR ÖDÜLÜ” ile ödüllendirilmektedir.

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da ve Van’da meydana gelen depremde can kayıplarımızın olması ülkemiz genelinde derin bir üzüntü yaratmıştır. Devletimizin resmî kurumları ve sivil toplum örgütlerinin olağanüstü çalışmalarıyla kurtarılan canlar, aziz milletimizin teselli kaynağı olmuştur. Depremde kaybettiğimiz canların yüreklerimizde bıraktığı derin üzüntü nedeniyle bu yıl; deprem sonrasında öncelikle insan olmak üzere her canlı varlığı kurtarmak ve hayata döndürmek için sözcüklerin yetersiz kaldığı olağanüstü çalışmalar gerçekleştiren, ülkemizin aydınlık yüzleri AFET ACİL DURUM YÖNETİMİ (AFAD), ARAMA KURTARMA DERNEĞİ (AKUT) ve ULUSAL MEDİKAL KURTARMA EKİBİ (UMKE) öğrenci, öğretmen ve veli ittifakıyla “MAVİ ÇINAR-TEK YÜREK TÜRKİYE ” ödülüne layık görülmüştür.

Ödüllerin ilki 3 Mart 2020 tarihinde İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sn. Gökhan YILMAZ’ a verilmiştir. Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Gn. Müdür Yardımcısı İsmail ÖZKÜTÜKÇÜ başkanlığında yönetici ve öğrencilerden oluşan heyetimiz tarafından Sn. Gökhan YILMAZ makamlarında ziyaret edilerek kendisine “MAVİ ÇINAR-TEK YÜREK TÜRKİYE” ödülü takdim edilmiş, halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden görevlerini özveriyle sürdüren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü mensuplarına şükran ve minnet duyguları bir defa daha arz edilmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir